Despre noi

Compania care si-a propus sa devina liderul serviciilor de FM pe plan national

Prin operatiile de intretinere ale cladirilor, Roca Facility Management mentine si pastreaza in stare de buna functionalitate si in cele mai bune conditii cladirile cu tot ce implica acestea, de la acoperis la fatada, de la instalatii electrice la instalatii tehnico-sanitare, de la curatenia interioara la cea exterioara, de la definirea regulilor si procedurilor de intretinere la tunsul ierbii sau la colectarea deseurilor etc.

Experienta acumulata in decursul a 8 ani de facility management a condus la crearea acestei companii la care clientii beneficiaza de:

un integrator de produse si servicii de operare
intretinere si administrare a locatiilor
tehnologii noi
un model de business profesionist si inovativ
Despre Roca Facility Management
Oferim servicii de calitate proprietarilor si administratorilor de spatii prin activitati de management al proprietatii si mentenanta (intretinere si reparatii) care au ca scop fundamental pastrarea durabilitatii cladirilor.
Verificarea si intretinerea regulata a cladirilor si instalatiilor (sanitare, electrice, termice) va protejeaza investitiile, va reduce costurile de intretinere / reparatii si creste nivelul de siguranta al bunurilor si personalului.
Prin aceste operatiuni ne-am definit o fisa de post cu o lista complexa de sarcini si responsabilitati prin care tot ce este stricat, uzat sau defectat este inlocuit sau reparat, astfel incat functionalitatea si noul sa fie termenii care definesc durabilitatea proprietatii.
Managementului proprietatii
Operatiile de intretinere si reparatii nu sunt realizate haotic, ci foarte organizat, printr-un sistem integrat de procese de management si mentenanta preventiva si corectiva, care implica activitati diverse si complexe de planificare si monitorizare a operatiilor, activitatilor si proceselor specifice managementului proprietatii.

Integritatea proprietatii dvs. si protectia acesteia este asigurata de echipa Roca Facility Management prin intermediul activitatilor proprii securitatii si prin interventii rapide in cazul aparitiei evenimentelor neprevazute care pot atenta la durabilitatea si siguranta proprietatii dvs.
Ce ne deosebeste de ceilalti?
Noi, echipa Roca Facility Management suntem constienti ca prin valori precum profesionalismul, promptitudinea, daruirea si competenta putem sa ne dezvoltam si putem sa raspundem calitativ nevoilor si solicitarilor beneficiarilor nostri. De aceea, acestea sunt principiile noastre, sunt valorile care ne definesc.

Pentru managementul proprietatii dvs., pentru pastrarea durabilitatii proprietatii dvs., pentru minimizarea costurilor de intretinere a proprietatii dvsumneavoastra, pentru toate acestea, exista echipa de profesionisti
Roca Facility Management!
Contacteaza-ne!

Când navigați pe acest site, modulele cookie și alte tehnologii colectează date pentru a vă îmbunătăți experiența și a personaliza conținutul și publicitatea pe care le vedeți. Vizitați Politica de confidențialitate (actualizată 5/25/18) pentru a afla mai multe despre datele pe care le folosim noi și partenerii noștri pe site. Făcând clic pe butonul "Inteleg și sunt de acord" sau continuând să utilizați site-ul, sunteți de acord cu această utilizare a modulelor cookie și a datelor.

Inteleg și sunt de acord