Despre noi

website-template-renumit.ro (10)Viziunea si misiunea Roca Facility Management, aceea de a oferi servicii de calitate proprietarilor de spatii prin acele activitati de managementul proprietatii si mentenanta (intretinere si reparatii), care au ca scop fundamental pastrarea durabilitatii si noului cladirilor.

Prin operatiile de intretinere ale cladirilor Roca Facility Management mentine si pastreaza in stare de buna functionalitate si in cele mai bune conditii cladirile cu tot ce implica acestea, de la acoperis la fatada, de la instalatii electrice la instalatii tehnico-sanitare, de la curatenia interioara la cea exterioara, de la definirea regulilor si procedurilor de intretinere la tunsul ierbii sau la colectarea deseurilor etc.

Prin operatiile de reparatii, Roca Facility Management si-a definit o fisa de post cu o lista complexa de sarcini si responsabilitati prin care tot ce este stricat, uzat sau defectat este inlocuit sau reparat, astfel incat functionalitatea si noul sa fie termenii care definesc durabilitatea proprietatii.

Operatiile de intretinere si reparatii nu sunt realizate haotic, ci foarte organizat, printr-un sistem integrat  de procese de management si mentenanta preventiva si corectiva, care implica activitati diverse si complexe de planificare si monitorizare a operatiilor, activitatilor si proceselor specifice managementului proprietatii.

Integritatea proprietatii dvs. si protectia acesteia este asigurata de echipa Roca Facility Management prin intermediul activitatilor proprii securitatii si prin interventii rapide in cazul aparitiei evenimentelor neprevazute care pot atenta la durabilitatea si siguranta proprietatii dvs.

Noi, echipa Roca Facility Management  suntem constienti ca prin valori precum profesionalismul, promptitudinea, daruirea si competenta putem sa ne dezvoltam si putem sa raspundem calitativ nevoilor si solicitarilor beneficiarilor nostri. De aceea, acestea sunt principiile noastre, sunt valorile care ne definesc.

Pentru managementul proprietatii dvs., pentru pastrarea durabilitatii proprietatii dvs., pentru minimizarea costurilor de intretinere a proprietatii dvs., pentru toate acestea, exista echipa de profesionisti Roca Facility Management!

Când navigați pe acest site, modulele cookie și alte tehnologii colectează date pentru a vă îmbunătăți experiența și a personaliza conținutul și publicitatea pe care le vedeți. Vizitați Politica de confidențialitate (actualizată 5/25/18) pentru a afla mai multe despre datele pe care le folosim noi și partenerii noștri pe site. Făcând clic pe butonul "Inteleg și sunt de acord" sau continuând să utilizați site-ul, sunteți de acord cu această utilizare a modulelor cookie și a datelor.

Inteleg și sunt de acord