Consultanta si asistenta tehnica de specialitate

Consideram ca rolul serviciului de consultanta este acela de a furniza beneficiarului, proprietarul sau administratorul unei cladiri, informatii strategice si calitative care sa conduca la eficientizarea consumului de energie, la mentinerea in bune conditii de functionare a tuturor sistemelor tehnice aflate in cladire, la elaborarea unui plan optim de securitate a cladirii. La modul general, obiectivul nostru, prin furnizarea serviciului de consultanta si asistenta tehnica de specialitate, este acela de a va sprijini in luarea celor mai eficiente si obiective decizii privind sistemul de management al proprietatii dvs.

Noi, echipa  Roca Facility Management  venim in intampinarea nevoilor dvs., expertiza noastra cuprinzand urmatoarele domenii de activitate:

  • mentenanta multitehnica
  • curatenie profesionala
  • paza si protectie
  • situatii de urgenta

 

Când navigați pe acest site, modulele cookie și alte tehnologii colectează date pentru a vă îmbunătăți experiența și a personaliza conținutul și publicitatea pe care le vedeți. Vizitați Politica de confidențialitate (actualizată 5/25/18) pentru a afla mai multe despre datele pe care le folosim noi și partenerii noștri pe site. Făcând clic pe butonul "Inteleg și sunt de acord" sau continuând să utilizați site-ul, sunteți de acord cu această utilizare a modulelor cookie și a datelor.

Inteleg și sunt de acord