Servicii de curatenie profesionala

2Indiferent care sunt caracteristicile unui spatiu sau care este destinatia acestuia, curatenia si intretinerea sunt servicii care nu pot lipsi din lista de activitati care se relizeaza periodic pentru pastrarea in bune conditii a unui spatiu.
Curatenia in biroul dvs. de lucru, in centrul comercial pe care il administrati sau in orice tip de cladire pe care o aveti in portofoliu, poate fi asigurata de echipa  Roca Facility Management.
Va suntem la dispozitie cu o echipa de profesionisti pregatiti oricand sa faca fata celor mai dificile provocari din acest domeniu. De asemenea, dispunem de echipamente si utilaje speciale pentru curatenie, care vor transforma spatiul dvs. intr-un mediu foarte placut atat pentru angajatii dvs., cat si pentru clientii sau furnizorii care va viziteaza.

Se spune ca prima impresie conteaza. Aceasta este si parerea noastra. Iar existenta curateniei sau din contra lipsa ei fac parte dintre acele aspecte care sunt observate foarte usor de oricine calca pragul biroului dvs., a magazinului, a centrului comercial sau a halei de productie pe care le detineti.

Iata care sunt serviciile din domeniul curateniei si intretinerii profesionale cu care venim in intampinarea nevoilor dvs.:

  • Curatenie generala a spatiilor office si a celor comerciale
  • Curatenie dupa constructor
  • Curatenia exterioara a aleilor, a spatiilor de parcare, inclusiv deszapezirea acestora in anotimpul rece.
  • Curatarea speciala a tuturor tipurilor de pardoseli, inclusiv ceruiri si polisari profesionale
  • Curatarea si spalarea covoarelor la sediul beneficiarului (cu echipamente speciale)
  • Dezinfectii si deratizari

Când navigați pe acest site, modulele cookie și alte tehnologii colectează date pentru a vă îmbunătăți experiența și a personaliza conținutul și publicitatea pe care le vedeți. Vizitați Politica de confidențialitate (actualizată 5/25/18) pentru a afla mai multe despre datele pe care le folosim noi și partenerii noștri pe site. Făcând clic pe butonul "Inteleg și sunt de acord" sau continuând să utilizați site-ul, sunteți de acord cu această utilizare a modulelor cookie și a datelor.

Inteleg și sunt de acord