Servicii de mentenanta multitehnica

1Mentenanta este, la modul cel mai general, un concept care desemneaza ansamblul operatiilor, activitatilor si proceselor de intretinere si reparatie ale unui sistem tehnic aflat in functiune (cladiri, echipamente, masini, aparate, mecanisme diverse etc.).
Avem asadar, pe de-o parte, operatii, activitati si procese de intretinere si, pe de alta parte, actiuni, activitati si procese de reparatie. Acestea impreuna constituie procesul cunoscut sub numele de mentenanta.

Prin urmare, rolul mentenantei este pe de o parte de a intretine si pastra in stare foarte buna un sistem tehnic aflat in functiune cu scopul de a face ca durata sa de viata sa fie cat mai mare, iar pe de alta parte de a repune in functiune un sistem tehnic care a suferit diverse defectiuni sau a atins un grad de uzura cronica.

Noi, echipa Roca Facility Management, cunoastem aceste roluri si ni le-am asumat. Iata, mai pe larg, tipurile de servicii pe care le furnizam:

  • controale si inspectii tehnice periodice;
  • revizii tehnice la cererea beneficiarului sau in functie de specificatiile tehnice ale echipamentelor;
  • schimbari de materiale consumabile;
  • reparatii curente si capitale controlate;
  • inlocuiri ale unor componente sau al unui ansamblu de componente tehnice care au suferit defectiuni.

Asiguram mentenanta urmatoarelor tipuri de echipamente:

  • instalatii si echipamente HVAC (incalzire, ventilatie, aer conditionat): centrale de tratare a aerului, centrale termice, boilere, pompe de caldura, panouri solare, roof-top-uri, chillere, ventiloconvectoare, aeroterme, aparate de aer conditionat, panouri radiante etc.
  • instalatii si echipamente electrice: instalatii electrice de interior, instalatii electrice de exterior, tablouri electrice, instalatii paratraznet etc.
  • instalatii si echipamente tehnico-sanitare: instalatii de alimentare cu apa, instalatii de evacuare a apei, instalatii de canalizare.
  • sisteme si echipamente de securitate: sisteme de alarma, sisteme pentru detectie incendiu, sisteme supraveghere, sisteme detectie efractie etc.
  • alte sisteme si echipamente diverse din domeniul constructiilor civile si industriale.

Când navigați pe acest site, modulele cookie și alte tehnologii colectează date pentru a vă îmbunătăți experiența și a personaliza conținutul și publicitatea pe care le vedeți. Vizitați Politica de confidențialitate (actualizată 5/25/18) pentru a afla mai multe despre datele pe care le folosim noi și partenerii noștri pe site. Făcând clic pe butonul "Inteleg și sunt de acord" sau continuând să utilizați site-ul, sunteți de acord cu această utilizare a modulelor cookie și a datelor.

Inteleg și sunt de acord