Servicii de paza si protectie

3Eficienta securitatii unei proprietati inseamna: siguranta, protectia bunurilor si valorilor, incredere, asigurarea integritatii proprietatii, monitorizare continua si interventia rapida, agenti de paza bine pregatiti, sisteme de alarma si sisteme video si audio de supraveghere performante si de ultima tehnologie, intelegerea corecta a tuturor riscurilor, amenintarilor si vulnerabilitatilor proprietatii, elaborarea unor planuri de paza profesioniste etc.

Echipa Roca Facility Management vine in intampinarea nevoilor dvs. din aceasta arie de activitati cu servicii integrate de paza si protectie ceea ce inseamna o imbinare perfecta intre paza umana (realizata prin intermediul agentilor de paza si a echipajelor de interventie rapida) si paza tehnologica (realizata prin sistemele moderne de securitate – sisteme supraveghere video si audio, sisteme de alarma pentru efractie si incendiu, controlul accesului, automatizari, securizare mecanica etc.).

Concret, iata care sunt serviciile pe care le furnizam in domeniul pazei si protectiei:

  • Analiza nevoilor de paza si protectie.
  • Servicii de consultanta si asistenta in ceea ce priveste alegerea unui sistem de paza si protectie optim.
  • Elaborarea strategiilor de paza si protectie specifice proprietatii, in contextul intelegerii tuturor riscurilor, amenintarilor si vulnerabilitatilor umane, fizice si mecanice ale proprietatii.
  • Executie paza si protectie umana si tehnologica: resedinte (apartamente), societati si spatii comerciale, imobile rezidentiale (case, vile), santiere in lucru etc.
  • Executia activitatilor de receptie: informare si indrumare chiriasi, clienti, vizitatori, control si inregistrare vizitatori, clienti etc.
  • Executie monitorizare si interventie rapida si ferma.

O vorba inteleapta din popor ne invata ca: „paza buna fereste primejdia rea”. Roca Facility Management subscrie acestei intelepciuni populare atat de realista si obiectiva.

Când navigați pe acest site, modulele cookie și alte tehnologii colectează date pentru a vă îmbunătăți experiența și a personaliza conținutul și publicitatea pe care le vedeți. Vizitați Politica de confidențialitate (actualizată 5/25/18) pentru a afla mai multe despre datele pe care le folosim noi și partenerii noștri pe site. Făcând clic pe butonul "Inteleg și sunt de acord" sau continuând să utilizați site-ul, sunteți de acord cu această utilizare a modulelor cookie și a datelor.

Inteleg și sunt de acord