Servicii private pentru situatii de urgenta

4“Este mai usor sa previi dacat sa tratezi”, ne invata un vechi proverb popular. Adica este mai buna si mai putin costisitoare strategia preventiei, decat cea a remedierii problemei deja produse.
Este adevarat ca nu putem sa prevenim toate situatiile de urgenta care pot aparea. De exemplu, nu putem opri furia naturii daca ea se dezlantuie, dar putem fii pregatiti in ceea ce priveste gestionarea acestor situatii de criza cu scopul de a minimiza pe cat posibil pierderile umane si materiale.
Pe de alta parte, sunt situatii de urgenta cum ar fi un incendiu, pe care le putem preintampina, daca respectam toate cerintele, criteriile si prevederile legale privind apararea impotriva incendiilor.
In cazul producerii unui incendiu consecintele pot fi foarte grave, de la pierderi omenesti la distrugerea in totalitate a proprietatii pe a carei suprafata a avut loc incendiul.

Echipa Roca Facility Management cunoaste care sunt aceste implicatii si de aceea si-a propus prin furnizarea serviciilor pentru situatii de urgenta sa contribuie la scaderea riscurilor de producere a incendiilor prin informarea proprietarilor de cladiri si a personalului angajat in procesul muncii, cu privire la masurile de prevenire si protectie impotriva acestora.

Serviciile noastre din domeniul situatiilor de urgenta (SU) si prevenirii si stingerii incendiilor (PSI) sunt:

  • Identificarea si evaluarea riscului de incendiu si a sigurantei la foc.
  • Realizarea documentatiei necesare pentru apararea impotriva incendiilor conform legislatiei in vigioare.
  • Realizarea de instructiuni specifice domeniului PSI si SU.
  • Realizarea de instructaje, exercitii si demonstratii practice pentru prevenirea si stingerea incendiilor si pentru evacuare in caz de incendiu.
  • Intocmirea planurilor de evacuare, a planurilor de interventie in caz de incendiu si situatii de urgenta.
  • Asigurarea si monitorizarea starii echipamentelor de prima interventie in caz de incendiu.
  • Consultanta si asistenta in vederea obtinerii avizelor si autorizatiilor in domeniul apararii impotriva incendiilor
  • Consultanta si asistenta beneficiarilor in cazul unui control al autoritatilor din acest domeniu, precum si sprijinirea lui in realizarea masurilor dispuse de autoritati.
  • Serviciu privat de pompieri.

Când navigați pe acest site, modulele cookie și alte tehnologii colectează date pentru a vă îmbunătăți experiența și a personaliza conținutul și publicitatea pe care le vedeți. Vizitați Politica de confidențialitate (actualizată 5/25/18) pentru a afla mai multe despre datele pe care le folosim noi și partenerii noștri pe site. Făcând clic pe butonul "Inteleg și sunt de acord" sau continuând să utilizați site-ul, sunteți de acord cu această utilizare a modulelor cookie și a datelor.

Inteleg și sunt de acord